Solutii IT pentru Startup-uri si firme mici

Selectati-ne

Vom fi bucurosi sa parcurgem impreuna ideile si nevoile unei afaceri de durata si explozive .
office@itforstartups.eu
+40 (0) 744 574 620
 

Servicii

Solutia noastra este adaptata nevoilor d-voastra
qodef-image-with-icon

Abordare in trei faze

  • identificarea punctelor cheie
  • diversificarea ofertei
  • suport pentru viitor

Abordarea noastra din punct de vedere a solutiilor IT aduce tehnologia la indemana d-voastra fara costuri suplimentare. Lucram in stransa cooperare cu firma d-voastra pentru a va ajuta la desfasurarea activitatii folosind cele mai adecvate solutii .

Realizarea unei infrastructuri mai bune

Un furnizor de solutii IT este la fel de bun pe cat e reteaua pe care o gestioneaza . Acesta este si motivul pentru care va cladim o retea IT avand in vedere convergenta fix-mobil . Reteaua noastra dovedeste agilitate si scalabilitate reusind sa va minimizeze costurile . Datele d-voastra vor fi in perfecta siguranta prin solutiile noastre .

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Programe pentru afaceri

Va ajutam sa selectati si sa utilizati programele cele mai utile si fiabile pentru afacerea d-voastra . Apoi vom continua in stransa colaborare pe parcursul dezoltarii companiei . Programele trebuie sa va aduca o valoare adaugata reala si va ajute in conducerea si urmarirea business-ului . Avem experienta in implementarea programelor ERP atat la scara redusa cat si la nivelul corporatiilor .

Pregatiti-va pentru cresterea afacerii

Noi facem mai mult decat sa vindem o solutie IT . Va ajutam in afacerea d-voastra sa utilizati o tehnologie si servicii IT reprezentand un parteneriat pe viitor . Aceasta inseamna ca puteti sa va bazati pe noi in dezvoltarea d-voastra viitoare . Pentru Digital Marketing va proiectam si un site WEB cu continut si design special avand in vedere toti indicii SEO . Experienta noastra internationala reprezinta o certitudine .

qodef-image-with-icon